Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene voorwaarden


- Op woensdagavond wordt van 19:30-21:00 getraind en op zondagochtend van 9:00-10:30. Buiten deze tijden wordt er zonder officiƫle trainer geen gebruik gemaakt van de trainingsbaan.

- De minimale groepsgrootte is 5 en wij streven naar maximaal 20 deelnemers per trainer. Via de groepsapp wordt gecommuniceerd of trainingen wel/niet doorgaan.

- De trainer let op dat de training veilig verloopt. Zo worden er passende oefeningen gekozen en blijven de kinderen altijd in de buurt van de trainer. Het blijft wel een risicovolle sport waarbij lichte blessures (bijv. schaafwondjes en blauwe plekken) regelmatig voorkomen. De deelnemers zien dit als onderdeel van de sport en nemen dit voor eigen risico.

- Het dragen van dichte sportschoenen is verplicht. Het dragen van een lange tight (hardlooplegging) is een aanrader.

- Er zijn kleedruimtes aanwezig. Douchen kan van 1 mei tot 10 oktober. Het altijd meenemen van een extra setje kleding is een aanrader.Veiligheidsregels


Om ongelukken te voorkomen hanteren wij een aantal regels tijdens de trainingen. De trainers letten hier altijd goed op, maar het is belangrijk dat de deelnemers hier zelf ook bewust van zijn. Blauwe plekken en schaafwondjes horen bij de sport, maar daar willen we het wel graag bij houden. Bij deze de belangrijkste veiligheidsregels:

  • Deelname aan trainingen, survivalruns en/of activiteiten is op eigen risico.
  • Deelnemers volgen ten alle tijden het advies van de trainer op.
  • Alcohol voor of tijdens de training is verboden.
  • Elke deelnemers traint op zijn/haar niveau. Dit niveau wordt bepaald door de trainer en door middel van de trainingskaarten.
  • Het dragen van dichte sportschoenen is verplicht. Het dragen van een lange tight (hardlooplegging) is een aanrader.
  • Deelnemers vanaf 15 jaar mogen over een 3,5m balk wanneer zij voldoende kracht en klimtechnieken hebben voor een swing-over over de 2m balk.
  • Blessures worden altijd aan het begin van de training bij de trainer gemeld. Vervolgens (met advies trainer) houdt de deelnemer rekening met deze blessure.
  • Het parcours wordt voor de training altijd gecontroleerd door de trainer. Toch werken wij wel met touwen en balken die door het vele gebruik en weersomstandigheden los kunnen zitten. Daarom is het ook de taak van de deelnemers om altijd kritisch naar het parcours te blijven kijken. Bij twijfel aan stevigheid direct melden bij de trainer.
  • Op het achterste veld (veld met u-vormige sloot) wordt altijd met minimaal 2 personen getraind. Deelnemers gaan nooit alleen dit veld op.
  • Zonder trainer en buiten de trainingstijden wordt er geen gebruik gemaakt van het trainingsparcours. 


Privacy verklaring


Persoonsgegevens

Voor onze administratie verwerken wij de volgende gegevens:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
Deze gegevens worden geregistreerd in samenwerking met Trainin en Mollie. Hierbij worden de gegevens alleen gebruikt om de dienstverlening uit te kunnen voeren. Naast deze samenwerking worden de gegevens niet gedeeld met derden.

Waar wij de gegevens voor gebruiken
- Om informatie te delen over de trainingen / evenementen

- Het afhandelen van betalingen

- Voor de uitvoering van onze dienstverlening

- Verzenden van onze nieuwsbrief. Wanneer je deze niet wilt ontvangen, halen wij jouw uit deze maillijst.

- Wij zullen de persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor gegevens worden verzameld


Foto's en video's

Tijdens de trainingen worden regelmatig foto's en video's gemaakt. Deze foto's kunnen geplaatst worden op onze facebook en/of instagram. Wanneer jij dit niet wilt, kun je dit aangeven bij de fotograaf. Deze persoon maakt hier een notitie van en zal hier zorgvuldig mee omgaan. 
Voor vragen over bovenstaande punten kun je altijd mailen naar irisvankoeverden@wilgje.nl